Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi MMI   Introductie  Overzicht
De Audi Multi Media Interface, kortweg MMI, verenigt verschillende systemen voor communicatie, navigatie en entertainment in uw Audi.
Via de MMI kunt u de radio en cd's/dvd's beluisteren en portable spelers* op de Audi music interface aansluiten of via Bluetooth met de MMI verbinden. Bovendien beschikt de MMI over een interne harde schijf, waarop u uw muziek-/videoverzameling kunt kopiëren.
Het navigatiesysteem leidt u rechtstreeks naar uw reisdoel. Of u volgt uw individuele routeplanning met maximaal negen tussenstops. Er wordt bij de routegeleiding rekening gehouden met actuele informatie over verkeersomstandigheden.
Uiteraard kunt u vele functies van uw mobiele telefoon gebruiken.
U kunt de infotainment-functies in uw wagen op verschillende manieren bedienen. U kunt deze mogelijkheden gemakkelijk bereiken via de MMI-bedieningseenheid, het multifunctiestuurwiel of het spraakbedieningssysteem.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.