Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi MMI   Introductie   Spelers  Audi music interface
De mediafunctie wordt gestart en bediend op de aangesloten speler.
Voorwaarde: het dashboardkastje is geopend.
Middels AV-adapterkabel
De AV-adapterkabel* -11- Afb.1 verbinden met de Audi music interface.
Vervolgens de portable speler aansluiten op de Audi music interface. De audio-/videoweergave gebeurt via het soundsysteem van uw wagen.
Middels 3,5 mm jackplugsteker-adapterkabel
De 3,5 mm jackplugsteker-adapterkabel* -7- Afb.1 verbinden met de Audi music interface.
Steek de 3,5 mm jackplugsteker in de hoofdtelefoonaansluiting van de portable speler. De audioweergave gebeurt via het soundsysteem van uw wagen.
Als de Audi music interface reeds als Bron gekozen is, kan bij het verbinden of loskoppelen van de 3,5 mm jackplugsteker-/AV-adapterkabel of bij het aansluiten van de portable speler op de 3,5 mm jackplugsteker-/AV-adapterkabel een storingsgeluid optreden. Om dit storingsgeluid te vermijden, kunt u vóór het in-/uitpluggen van de portable speler ofwel de mute-functie ofwel een andere audiobron (bv. radio Link) kiezen.
Aanwijzing
Wij adviseren om het volume van de portable speler op ongeveer 70 procent van het maximale instelvolume in te stellen. Het volume kan (bv. aan het radiovolume) aangepast worden Link.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.