Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi MMI   Spraakbediening   Spraakbedieningssysteem  Adressen gebruiken
De MMI maakt automatisch voor elk contact een spraakvermelding aan. U kunt bovendien nog eens 50 persoonlijke spraakvermeldingen aan adreskaarten toewijzen.
Voorwaarde: er is een adreskaart geopend Link en het spraakbedieningssysteem is ingeschakeld Link.
Zeg CONTACT NAAM GEVEN.
Spreek een persoonlijke spraakvermelding in, bv. OOM JAN.
Als u hierom door het spraakbedieningssysteem wordt gevraagd, de persoonlijke spraakvermelding herhalen. De persoonlijke spraakvermelding wordt in de MMI opgeslagen.
De spraakvermeldingen kunnen alleen via het spraakbedieningssysteem worden opgeslagen. Deze spraakvermeldingen veranderen uw opgeslagen gegevens in het adresboek niet.
Bij contacten uit de mobiele telefoon wordt een kopie van het contact in het interne geheugen van de MMI (privé) opgeslagen.
De spraakvermelding moet met dezelfde klemtoon en hetzelfde volume worden herhaald. Voor de spraakvermeldingen moeten eenduidige namen gebruikt worden. Wanneer u voor spraakvermeldingen zowel de voor- als achternaam gebruikt, geen te lange spreekpauzes tussen de namen inlassen.
Aanwijzing
U kunt de persoonlijke spraakvermeldingen via de MMI-bedieningseenheid wissen Link.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.