Gebruiksaanwijzing AUDI A1
U hebt voor de MMI Navigatie plus gekozen. Wij danken u voor uw vertrouwen.
Met uw nieuwe Audi komt u het bezit van een wagen met een bedieningsconcept dat volgens de nieuwste inzichten is gemaakt. Zo kunt u alle instellingen van de wagen en de bediening van de elektronische uitrusting via een multimedia-interface, de MMI, centraal regelen.
Wij raden u aan om dit Gebruiksaanwijzingje aandachtig te lezen om de functies en de mogelijkheden van de MMI snel en grondig te leren kennen en deze bij het rijden volledig te kunnen gebruiken.
Houd er rekening mee dat dit Gebruiksaanwijzingje een aanvulling op het Gebruiksaanwijzingje van uw wagen is. Dit Gebruiksaanwijzingje mag daarom alleen in combinatie met het actuele Gebruiksaanwijzingje van uw Audi worden gebruikt. Het Gebruiksaanwijzingje is bovendien in het elektronische onboard-Gebruiksaanwijzingje geïntegreerd.
Als u nog vragen heeft over de MMI in uw wagen, neemt u dan contact op met uw Audi-specialist.
Wij wensen u veel plezier en een goede reis.
AUDI AG

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ┬ę. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.