Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi A1   Bediening   Bestuurdersinformatiesysteem  Bediening via de ruitenwisserhendel
Geldt voor wagens: met bestuurdersinformatiesysteem zonder multifunctiestuurwiel
De boordcomputer wordt met twee schakelaars in de ruitenwisserhendel bediend.
De boordcomputer kan alleen bij ingeschakeld contact worden bediend. Wanneer het contact wordt ingeschakeld, wordt die functie weergegeven, die gekozen was, voordat het contact werd uitgeschakeld.
Voor weergave van het geheugenniveau, RESET-toets -A- Afb.1 indrukken tot het gewenste geheugenniveau op het display verschijnt.
Om binnen een geheugenniveau de verschillende ritinformatie na elkaar weer te geven, op de boven- of onderzijde van de functiekeuzeschakelaar -B- drukken.
Op het display kan naast de informatie van de boordcomputer (1, 2 en het efficiencyprogramma) ook de informatie van de overige systemen worden weergegeven. Om tussen deze informatievormen te wisselen, drukt u de RESET-toets -A- kort in.
Welk niveau (boordcomputer 1, 2 of efficiencyprogramma) op dat moment op het display wordt weergegeven, kunt u aan de hoge [a337], [a336] of het vulpistool zien.
Waarden van de boordcomputer op nul zetten
Om alle waarden van een geheugenniveau te wissen, kiest u een waarde van het gewenste geheugenniveau en drukt u ten minste één seconde op de RESET-toets -A-. De volgende waarden worden daarbij op nul gezet:
  • Gemiddeld brandstofverbruik
  • Gemiddelde rijsnelheid
  • Rijtijd
  • Gereden afstand
Aanwijzing
  • Als de kabels van de accu worden losgemaakt, worden alle opgeslagen waarden gewist.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.