Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi A1   Bediening   Openen en sluiten  Bagageruimteklep
Achterklep openen
Ten minste één seconde op de -knop van de sleutel met radiografische afstandsbediening drukken of
De greep in de achterklep indrukken.
Bij wagens met comfortsleutel*: direct de greep in de achterklep indrukken.
De comfortsleutel* moet zich binnen ongeveer 1,5 m van de achterklep bevinden. Hierbij is het niet van belang of de sleutel zich bijvoorbeeld in uw jaszak of in uw hand- of aktentas bevindt.
Achterklep sluiten
Achterklep aan de handgreep aan de binnenzijde omlaagtrekken en met een lichte zwaai in het slot laten vallen ATTENTIE!.
ATTENTIE!
  • Controleren of het slot is vastgeklikt nadat de achterklep is gesloten. De achterklep zou anders tijdens het rijden plotseling kunnen opengaan - gevaar voor ongevallen!
  • Nooit met een op een kier staande of zelfs open achterklep rijden, omdat anders uitlaatgassen in het interieur kunnen binnendringen - gevaar voor vergiftiging!
Aanwijzing
  • Bij vergrendelde wagen kan de achterklep apart worden ontgrendeld door op de -knop van de sleutel met radiografische afstandsbediening te drukken. Als u de bagageruimteklep weer sluit, wordt deze automatisch vergrendeld.
  • Bij het openen van de achterklep draaien de achterlichten naar boven weg. Om uw wagen bij geopende achterklep te beveiligen, zitten links en rechts in de achterstijlen extra achterlichten. Analoog aan de actuele verlichting worden bij geopende achterklep, het achterlicht, het remlicht en de knipperlichten erbij ingeschakeld ATTENTIE!.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.