Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi A1   Bediening   Licht en zicht  Zicht
Draaiknop in de gewenste stand draaien:
/ - In deze standen kunnen de buitenspiegels (bestuurders- of bijrijderszijde) worden ingesteld door de draaiknop in de gewenste richting te bewegen.
- Afhankelijk van de uitrusting en de buitentemperatuur worden de spiegels verwarmd*.
- De buitenspiegels worden ingeklapt*.
ATTENTIE!
Gewelfde spiegelvlakken (convex of asferisch*) vergroten het blikveld. De objecten zien er in de spiegel echter kleiner uit en ze lijken verder weg. Wanneer u deze spiegel gebruikt om de afstand van achteropkomende wagens te bepalen bij het veranderen van rijstrook, kunt u deze verkeerd inschatten - gevaar voor ongevallen!
Voorzichtig!
Als bij elektrische inklapbare buitenspiegels*, het spiegelhuis door uitwendige krachtinwerking (bv. aanstoten bij het manoeuvreren) is versteld, moeten de spiegels elektrisch tot de aanslag worden ingeklapt. Het spiegelhuis mag in geen geval met de hand worden teruggesteld, omdat anders de werking van het spiegelmechanisme negatief wordt beïnvloed.
Aanwijzing
Als het elektrische verstelmechanisme uitvalt, kunt u beide buitenspiegels met de hand verstellen door op de rand van het spiegelvlak te drukken.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.