Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi A1   Bediening   Rijden  Contactslot (mechanisch)
Geldt voor wagens: met mechanisch contactslot
Contactsleutel in stand -0- Afb.1 draaien.
ATTENTIE!
  • Nooit de motor afzetten voordat de wagen volledig tot stilstand is gekomen.
  • De rembekrachtiger en de stuurbekrachtiging werken alleen bij draaiende motor. Wanneer de motor is afgezet, hebt u meer kracht nodig om te sturen of te remmen. Omdat u daarbij niet zoals gewoonlijk kunt sturen en remmen, kan dit tot ongevallen en ernstig lichamelijk letsel leiden.
Voorzichtig!
Nadat de motor langere tijd zwaar is belast, ontstaat warmteophoping in de motorruimte, als de motor is afgezet - gevaar voor schade aan de motor! Daarom de motor nog ca. 2 minuten stationair laten draaien, voordat u deze afzet.
Aanwijzing
Nadat de motor is afgezet, kan de koelluchtventilator - ook bij uitgeschakeld contact - nog maximaal tien minuten blijven draaien. Deze kan echter ook na bepaalde tijd weer worden ingeschakeld, als de koelvloeistoftemperatuur door opgestuwde warmte weer hoger wordt of als bij warme motor de motorruimte door sterke zonnestralen extra wordt opgewarmd.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.