Gebruiksaanwijzing AUDI A1
 Audi A1   Raadgevingen voor het gebruik   Verzorgen en schoonmaken  Verzorging van de wagen, buitenzijde
Regelmatig onderhoud is nodig, opdat de velgen er lang goed uit blijven zien. Als strooizout en remslijpsel niet regelmatig worden afgespoeld, wordt het materiaal aangetast.
Als reinigingsmiddel beslist een zuurvrij speciaal reinigingsmiddel gebruiken. Dit is bij (Audi-)specialisten en autobedrijven verkrijgbaar. De inwerktijd van het reinigingsmiddel mag niet worden overschreden. Zuurhoudende velgenreiniger kan het oppervlak van de wielbouten aantasten.
Een lakpolijstmiddel of andere schurende middelen mogen bij het onderhoud van de velgen niet worden gebruikt. Als de beschermende laklaag, bijvoorbeeld door steenslag, is beschadigd, moet de schade zo spoedig mogelijk worden hersteld.
ATTENTIE!
Let er bij het schoonmaken van de velgen op dat nattigheid, ijs en pekel de remmende werking kunnen beïnvloeden - gevaar voor ongevallen!

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.