Gebruiksaanwijzing AUDI A1
U heeft voor de Audi A1 gekozen, wij danken u voor uw vertrouwen.
Met de nieuwe Audi A1 komt u in het bezit van een wagen met zeer moderne techniek en talrijke comfortverhogende details, die u in het dagelijks gebruik beslist volledig zult willen benutten. Daarom raden wij u aan dit Gebruiksaanwijzingje aandachtig te lezen, opdat u uw wagen snel en grondig leert kennen.
Behalve informatie voor de bediening bevat het Gebruiksaanwijzingje ook belangrijke aanwijzingen voor de verzorging en het gebruik in het belang van uw veiligheid, alsmede het behoud van de wagen; ook bevat het Gebruiksaanwijzingje waardevolle tips. Bovendien laten wij u zien, hoe u met uw wagen zuinig en milieubewust kunt rijden.
Naast dit Gebruiksaanwijzingje zit bij de wagendocumentatie ook het Serviceplan voor uw wagen. Dit bevat naast belangrijke informatie over de Audi-Service onder andere de brandstofverbruiksgegevens. Bovendien zijn in de map met wagendocumentatie de Gebruiksaanwijzingjes voor bepaalde ingebouwde speciale uitrustingen (zoals bv. radio, navigatiesysteem, telefoon) aanwezig. Wij raden u aan om het Gebruiksaanwijzingje altijd in de wagen mee te nemen.
Als u nog vragen heeft over de wagen of de indruk heeft dat de wagendocumentatie niet volledig is, neem dan contact op met uw Audi-specialist of de importeur. Daar zijn vragen, suggesties en opbouwende kritiek te allen tijde welkom.
Wij wensen u veel plezier met uw Audi A1 en een goede reis.
AUDI AG

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.