Gebruiksaanwijzing AUDI A4
 Audi MMI   Bediening   Multifunctiestuurwiel  Bellen
Geldt voor wagens: met multifunctiestuurwiel en telefoon
Voorwaarde: er is een mobiele telefoon met de MMI verbonden Link en het menu 'Telefoon' wordt weergegeven Link.
In het menu 'Telefoon' zijn de volgende functies beschikbaar:
  • Contact in het adresboek bellen: Adresboek kiezen. Een contact kiezen en de keuze bevestigen.
  • Contact in een oproeplijst bellen: Gekozen nummers, Gemiste oproepen of Beantwoorde oproepen kiezen. Een contact kiezen en de keuze bevestigen.
Contacten in het adresboek: in het bestuurdersinformatiesysteem worden alleen die contacten van het adresboek weergegeven, waarin een telefoonnummer is opgeslagen. Als voor een contact meerdere telefoonnummers zijn opgeslagen, dan worden deze bij het kiezen van een contact eerst weergegeven. Meer informatie over de weergegeven symbolen vindt u op Link.
Aanwijzing
  • De telefoonfuncties kunt u alleen via het multifunctiestuurwiel bedienen, als uw telefoonsysteem af fabriek is geleverd.
  • De telefoon- en gespreksopties zijn afhankelijk van de provider en de mobiele telefoon. Meer informatie is verkrijgbaar bij uw provider.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.