Gebruiksaanwijzing AUDI A4
 Audi MMI   Bediening   Multifunctiestuurwiel  Bellen
  • Nog een verbinding opbouwen*: In wacht > toets MODE > Adresboek of Vermelding in een oproeplijst kiezen en bevestigen.
  • Inkomende oproep beantwoorden bij een bestaand en een in de wacht gezet telefoongesprek: Vervangen kiezen en de keuze bevestigen. Het bestaande telefoongesprek wordt vervangen door de inkomende oproep.
Extra functies zijn:
Microfoon uit: als u deze functie kiest en bevestigt, kan uw gesprekspartner u niet horen. U kunt wel uw gesprekspartner horen.
Gesprek in de wacht zetten en voortzetten: u kunt uw bestaande telefoongesprek in een wachtrij zetten en weer eruit halen.
Wisselgesprek: twee telefoongesprekken kunnen afwisselend gevoerd worden, daarbij staat steeds één telefoongesprek in de wacht. Met Ophangen wordt het bestaande telefoongesprek beëindigd. Een in de wacht gezet gesprek blijft in de wacht staan en kan met Voortzetten voortgezet worden.
Conferentie: een in de wacht gezette gesprekspartner en maximaal vijf actieve gesprekspartners (afhankelijk van de provider) kunnen aan een conferentie worden toegevoegd. Om nog een telefoonverbinding tot stand te brengen, kunt u met In wacht alle deelnemers aan een bestaande conferentie in de wacht zetten. Door vervolgens de toets MODE in te drukken, kunt u vanuit het adresboek of vanuit een oproeplijst een volgende verbindingen tot stand brengen. Met Voortzetten worden alle deelnemers uit de wacht gehaald.
Aanwijzing
Om tijdens een telefoongesprek op een inkomende oproep gewezen te worden, moet de functie Optie wachtfunctie in uw telefoon en in de MMI ingeschakeld zijn Link. De gespreksopties zijn afhankelijk van de provider. Meer informatie is verkrijgbaar bij uw provider.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.