Gebruiksaanwijzing AUDI A4
 Audi MMI   Navigatiesysteem   Navigeren  Reisdoel ingeven
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem en Audi connect
Naar bijzondere reisdoelen zoeken op internet
Voorwaarde: aan de voorwaarden voor Audi connect diensten is voldaan Link.
Kies de toets NAV > keuzetoets Routegeleiding > Online reisdoelen.
  • Google-zoekopdracht in omgeving van huidige positie, reisdoel of tussenstop1): Google zoeken in omgeving huid. positie resp. Google zoeken in omgev.reisdl/tussenstop kiezen en de keuze bevestigen. Geef een zoekbegrip in, bv. restaurant, en bevestig uw ingave met OK. Een bijzonder reisdoel > Routegeleiding starten kiezen en de keuze bevestigen.
  • Google-zoekopdracht in een nieuwe plaats1): Google zoeken in nieuwe plaats > Plaats zoeken kiezen en de keuze bevestigen. Geef de naam van de plaats in en bevestig uw ingave met OK. Geef een zoekbegrip in, bv. restaurant, en bevestig uw ingave met OK. Een bijzonder reisdoel > Routegeleiding starten kiezen en de keuze bevestigen.
  • Reisdoelen van myAudi account opvragen2): Reisdln. v. myAudi Account oproep. kiezen en de keuze bevestigen. Geef zonodig de myAudi-pincode voor uw myAudi Account in. De in myAudi Account opgeslagen contacten worden weergegeven. De myAudi-pincode hoeft maar eenmaal ingegeven te worden. De myAudi-pincode ontvangt u in uw myAudi Account, nadat een wagen in het account is aangemaakt. Een contact kiezen en de keuze bevestigen. Een priv√©- of zakelijk navigatiereisdoel > Routegeleiding starten kiezen en de keuze bevestigen.
In het menu Reisdoeldetails kunt u extra informatie voor online reisdoelen laten weergeven Afb. 1.
Aanwijzing
  • Raadpleeg ook de aanwijzingen in Aanwijzingen bij Audi connect Link.
  • Meer informatie over het myAudi account vindt u op www.audi.com/myAudi.
1) Provider op moment van ter perse gaan.
2) Voorwaarde: u heeft onder www.audi.com/myAudi een myAudi account aangemaakt. U heeft in uw myAudi account een wagen aangemaakt en een doel opgeslagen.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.