Gebruiksaanwijzing AUDI A4
 Audi A4   Bediening   Openen en sluiten  Centrale vergrendeling
Om de wagen te ontgrendelen, drukt u op de knop .
Om de wagen te vergrendelen, drukt u op de knop ATTENTIE!.
Om de achterklep te ontgrendelen, drukt u kort op de knop .
Om de achterklep te openen, de knop ten minste een seconde lang indrukken.
Als de wagen wordt ontgrendeld en er binnen 60 seconden geen portier, achterklep of motorkap wordt geopend, wordt de wagen automatisch weer vergrendeld. Deze functie voorkomt dat de wagen onbedoeld continu is ontgrendeld.
Of bij het ontgrendelen de hele wagen of slechts één van de portieren wordt ontgrendeld, is afhankelijk van de instellingen in het infotainment Link.
Bij wagens met comfortsleutel* moet de keuzehendel in stand P staan, anders kan de wagen niet worden vergrendeld.
ATTENTIE!
Geldt voor wagens met alarmsysteem*: bij van buitenaf vergrendelde wagen met ingeschakeld Safelock* mogen er geen personen - vooral geen kinderen - in de wagen achterblijven, omdat de portieren en ruiten van binnenuit niet meer kunnen worden geopend Link. Vergrendelde portieren maken het hulpverleners moeilijk om in geval van nood in de wagen te komen - levensgevaar!
Aanwijzing
  • Bedien de sleutel met radiografische afstandsbediening alleen als u zicht op de wagen heeft.
  • Andere functies van de sleutel met radiografische afstandsbediening Link.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.