Gebruiksaanwijzing AUDI A4
 Audi A4   Bediening   Licht en zicht  Buitenverlichting
De functies worden in het infotainment ingesteld.
Kies: functietoets CAR > Buitenverlichting. Of
Kies: functietoets CAR > keuzetoets Car systemen* > Wageninstellingen > Buitenverlichting.
Coming home (verlichting bij uitstappen)*, leaving home (verlichting bij ontgrendelen)*
De coming-homefunctie zorgt er bij duisternis voor dat de omgeving van de wagen wordt verlicht nadat het contact is uitgeschakeld en het bestuurdersportier is geopend. U kunt de inschakelduur instellen.*
De leaving-homefunctie zorgt er bij duisternis voor dat de omgeving van de wagen wordt verlicht wanneer u de wagen ontgrendelt. De functie kan worden in- en uitgeschakeld.
Coming home en leaving home functioneren alleen bij duisternis en in de lichtschakelaarstand AUTO Afb. 1.
Automatische rijverlichting*
De gevoeligheid van de lichtsensor (inschakeltijdstip) kan worden gewijzigd.
Reismodus*
De lichtbundel van het dimlicht is asymmetrisch. Hierdoor wordt de rand van de weg aan de zijde waarop u rijdt sterker verlicht. Als u in een land rijdt waar aan de andere zijde van de weg wordt gereden dan in het thuisland, verblindt u het tegemoetkomend verkeer. Om tegemoetkomend verkeer niet te verblinden:
  • Bij wagens met xenonkoplampen* moet de reismodus worden ingesteld.
  • Bij wagens met halogeenkoplampen moeten bepaalde delen van het koplampglas met lichtondoorlatende plakfolie worden afgeplakt. Meer informatie is verkrijgbaar bij uw (Audi-)specialist.
Aanwijzing
Als de reismodus is geactiveerd, wordt dit elke keer als het contact wordt ingeschakeld op het display in het instrumentenpaneel weergegeven.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.