Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi MMI  Bediening  Mediaspelers en aansluitingen  Aanwijzingen
Beperkingen media en formats: de MMI (incl. sd-kaartlezer en aansluiting van usb-opslagmedium*) is getest met een groot aantal op de markt verkrijgbare producten en media. Toch kan het voorkomen, dat bepaalde apparaten, media en audio-/videobestanden* niet worden herkend resp. in bepaalde gevallen niet of slechts beperkt kunnen worden weergegeven.
Gegevensbescherming: houdt u er rekening mee dat audio-/videobestanden* onder de bescherming van het auteursrecht vallen.
DRM-beveiligde bestanden worden niet door de mediaspelers afgespeeld en worden met het symbool gemarkeerd.
Bestandsbeveiliging: nooit belangrijke gegevens op de sd-kaarten, de jukebox, cd's, dvd's of de portable spelers opslaan. Audi is niet aansprakelijk voor beschadigde of verloren gegane bestanden en media.
Laadtijden: hoe meer bestanden, mappen en afspeellijsten er op een opslagmedium staan, des te langer duurt het om de audio-/videobestanden* te laden. Audi adviseert u om een opslagmedium te gebruiken dat uitsluitend audio-/videobestanden* bevat. Om de laadtijden van de audio-/videobestanden* te verkorten, kunt u submappen (bv. per artiest of album) aanmaken. Tijdens een import wordt de laadtijd bovendien ook langer.
Extra informatie: audiobestanden worden bij het afspelen automatisch met opgeslagen extra informatie weergegeven (bv. artiest, titel, albumcover). Wanneer deze op het betreffende medium niet beschikbaar is, grijpt de MMI terug op de metagevens uit de database van Gracenote. Toch kan het voorkomen, dat bepaalde extra informatie niet wordt weergegeven.
Beperkte functionaliteit: bij beperkte functionaliteit kunt u de Media-instellingen op de fabrieksinstellingen terugzetten Link.
Bij een beperkte werking van de jukebox deze op de fabrieksinstellingen terugzetten Link.
Informatie over de eigenschappen van de ondersteunde media en bestandsformaten vindt u vanaf Link.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.