Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi MMI  Bediening  Mediaspelers en aansluitingen
Met de Bluetooth-audioplayer kunt u muziek van uw mobiele telefoon draadloos via de MMI afspelen.
Voorwaarden: de wagen staat stil, de Bluetooth-functie van de portable speler en de audioplayer Link van de MMI zijn ingeschakeld.
Bluetooth-audioplayer koppelen
Kies de toets MEDIA > keuzetoets Bron > Bluetooth-audioplayer > Nieuwe BT-audioplayer verbinden. De beschikbare Bluetooth-audioplayers worden weergegeven.
De gewenste Bluetooth-audioplayer uit de lijst kiezen en de keuze bevestigen.
Audioplayer kiezen en de keuze bevestigen. De MMI genereert een pincode voor de verbindingsopbouw.
Ja kiezen en bevestigen.
Geef de pincode voor de verbindingsopbouw op uw mobiele telefoon in. Of: indien de pincode al op uw mobiele telefoon wordt getoond, bevestig deze dan op de mobiele telefoon en in de MMI. De ingavetijd van de pincode is beperkt tot ongeveer 30 seconden.
Afhankelijk van het gebruikte apparaat worden de media via de portable speler of de MMI gestart en bediend Link.
Aanwijzing
  • Let ook op eventuele verbindingsaanvragen op uw Bluetooth-audioplayer.
  • De koppeling gebeurt eenmalig. Reeds gekoppelde Bluetooth-apparaten worden automatisch met de MMI verbonden, wanneer deze zich binnen het bereik bevinden.
  • Er kunnen meerdere Bluetooth-audioplayers met de MMI worden gekoppeld, waarbij slechts één portable speler actief met de MMI verbonden kan zijn.
  • De Bluetooth protocollen AVRCP (1.0/1.3/1.4) en A2DP worden ondersteund.
  • Houd rekening met de volumeregeling van uw portable speler. Audi adviseert het volume van de portable speler op het maximale volume in te stellen.
  • De ondersteunde mediafuncties zijn afhankelijk van de gebruikte Bluetooth-audioplayer.
  • Meer informatie over ondersteunde apparaten vindt u op internet onder www.audi.com/bluetooth (www.audi.de/bluetooth) of bij uw Audi Partner.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.