Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi MMI  Communicatie  Bellen  Meer instellingen
Kies de toets TEL > Adresboek > keuzetoets Instellingen.
Geheugencapaciteit
De Geheugencapaciteit van het adresboek wordt weergegeven.
Met het adresboek kunt u maar liefst 17.000 contacten beheren. Daarbij kunt u in elk adresboek maximaal 4.000 contacten van uw mobiele telefoon laden. Bovendien kunnen nog eens 1.000 contacten van een opslagmedium worden geïmporteerd.
Sorteervolgorde
U kunt uw contacten in het adresboek in alfabetische volgorde op Naam/Voornaam sorteren.
Gezam. contacten weergev.
U kunt de openbaar opgeslagen contacten laten weergeven of verbergen. Met Ja worden alle contacten in het interne geheugen van de MMI (openbaar) weergegeven. Met Nee worden ze verborgen, wanneer er een mobiele telefoon met de MMI is verbonden.
Telefoonboek importeren
Om contacten in de MMI te actualiseren, kunt u de contacten van uw mobiele telefoon handmatig importeren. Afhankelijk van de mobiele telefoon moet voor de update van de contacten de Bluetooth-verbinding worden verbroken en opnieuw tot stand worden gebracht.
Contacten wissen
U kunt alle contacten in het interne geheugen in een keer wissen, door de optie Alle contacten wissen te kiezen. Met de functie Privécontacten wissen wist u alle contacten in het interne privégeheugen. De contacten in het interne openbare geheugen wist u via de functie Gezamenlijke contacten wissen.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.