Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Openen en sluiten  Centrale vergrendeling
U kunt in het infotainment vastleggen welke portieren met de centrale vergrendeling worden ontgrendeld.
Kies: functietoets CAR > keuzetoets (Car)* Systemen > Wageninstellingen > (Centrale vergrendeling)*.
Portierontgrendeling - u kunt vastleggen, of bij het ontgrendelen alle portieren worden ontgrendeld of alleen het bestuurdersportier. De achterklep wordt bij alle ook ontgrendeld. Als u bij wagens met comfortsleutel* Bestuurder instelt, wordt alleen het portier ontgrendeld, waarvan u de portiergreep vastpakt.
Bij de instelling Bestuurder worden alle portieren en de achterklep ontgrendeld, als u tweemaal op de knop op de sleutel met radiografische afstandsbediening drukt.
Greep achterkl. blokker. - als u aan kiest, kan de achterklep niet met de handgreep worden geopend. De achterklep kan in dit geval met de knop op de sleutel met radiografische afstandsbediening of met de knop* in het bestuurdersportier worden geopend. Bij wagens met comfortsleutel* kunt u de achterklep met de handgreep blijven openen, als een geautoriseerde sleutel met radiografische afstandsbediening zich in de buurt van de naderingssensor* bevindt.
Spiegels inklappen* - als u aan kiest, klappen de buitenspiegels automatisch in, als u op de knop op de sleutel met radiografische afstandsbediening drukt of de sensor* in de handgreep aanraakt.
Vergrend. tijdens rit1) - als u aan kiest, wordt uw wagen tijdens het rijden automatisch vergrendeld. Alle portieren en de achterklep worden vergrendeld.
Bevestigingstoon1) - als u aan kiest, klinkt er bij het vergrendelen van de wagen een akoestisch signaal.
1) Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.