Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Openen en sluiten  Centrale vergrendeling
Als de centrale vergrendeling uitvalt, kunt u het bestuurdersportier met de noodsleutel of de reservesleutel via de slotcilinder ontgrendelen en vergrendelen.
Als de centrale vergrendeling uitvalt, moeten de portieren met de noodsleutel of de reservesleutel apart worden ont- en vergrendeld.
Bestuurdersportier ont- en vergrendelen met de noodsleutel
Noodsleutel verwijderen Link.
Om het bestuurdersportier te ontgrendelen, draait u de sleutel in ontgrendelingsstand -A- Afb. 1.
Om het bestuurdersportier te vergrendelen, brengt u de keuzehendel in stand P (automatische versnellingsbak) en draait u de sleutel eenmaal in vergrendelingsstand -B- ATTENTIE!.
Bijrijdersportier en achterportieren vergrendelen met de noodsleutel
De noodvergrendeling bevindt zich aan de kopse kant van het bijrijdersportier en de achterportieren. Deze is alleen bij geopend portier zichtbaar.
Noodsleutel verwijderen Link.
Afdekkap uit de opening trekken Afb. 2.
De sleutel in de gleuf in de binnenkant steken en tot tegen de aanslag naar rechts (rechterportier) resp. naar links (linkerportier) draaien.
ATTENTIE!
Geldt voor wagens met alarmsysteem*: bij van buitenaf vergrendelde wagen met ingeschakeld Safelock* mogen er geen personen - vooral geen kinderen - in de wagen achterblijven, omdat de portieren en ruiten van binnenuit niet meer kunnen worden geopend Link. Vergrendelde portieren maken het hulpverleners moeilijk om in geval van nood in de wagen te komen - levensgevaar!

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.