Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Openen en sluiten  Achterklep
Geldt voor wagens: met comfortsleutel en sensorgestuurde achterklep
Voorwaarden: u draagt uw sleutel bij u. U staat in het midden achter de achterklep. De afstand tot de achterzijde van wagen moet ongeveer 20 cm zijn. Het contact is uitgeschakeld. Zorg ervoor dat u stevig staat.
Beweeg uw voet in één beweging onder de bumper naar voren en weer terug Afb. 1. Raak de achterbumper daarbij niet. Als het systeem de beweging heeft herkend, gaat de achterklep open.
De achterklep gaat alleen open, als u de beweging zoals beschreven uitvoert. Zo wordt voorkomen dat de achterklep bij gelijksoortige bewegingen opengaat, bijvoorbeeld als u tussen de achterzijde van de wagen en de garagedeur loopt.
Algemene aanwijzingen
In sommige situaties is de functie van het systeem beperkt of tijdelijk niet beschikbaar. Dit is bijvoorbeeld het geval, indien:
  • de achterklep vlak daarvoor werd gesloten.
  • u dicht bij een heg parkeert en de takken daarvan gedurende langere tijd onder de wagen bewegen.
  • u uw wagen met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger of in een wasstraat schoonmaakt.
  • het hard regent.
  • de bumper erg smerig is, bv. na ritten op met zout gestrooide wegen.
  • het radiografische signaal van de sleutel door andere zenders, bv. mobiele telefoons, afstandsbedieningen wordt gestoord.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.