Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Openen en sluiten
De kindersloten voorkomen dat de achterportieren van binnenuit kunnen worden geopend en dat de ruitbediening achterin wordt bediend.
Om het kinderslot voor het betreffende achterportier in te schakelen, drukt u op de linker- of rechterknop in het bestuurdersportier Afb. 1. De led in de knop gaat branden.
Om het kinderslot voor het betreffende achterportier uit te schakelen, drukt u op de linker- of rechterknop in het bestuurdersportier. De led in de knop gaat uit.
De volgende functies zijn uitgeschakeld:
  • slotgreep aan de binnenzijde in het betreffende achterportier,
  • ruitbedieningsschakelaar in het betreffende achterportier,
Om de kindersloten aan beide zijden in te schakelen, moet u de knoppen na elkaar indrukken.
ATTENTIE!
Als u de wagen - al is het slechts tijdelijk - verlaat, in elk geval de contactsleutel meenemen. Dit geldt in het bijzonder, als kinderen in de wagen blijven. Zij zouden anders de motor kunnen starten of elektrische uitrustingen (bv. elektrische ruitbediening) kunnen bedienen - gevaar voor ongevallen!

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.