Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Warm en koud  Airconditioning
De airconditioning verwarmt, koelt en ontvochtigt de lucht binnen in de wagen. De airconditioning werkt het beste, als de ruiten en het schuif-kanteldak* zijn gesloten. Bij zeer hoge temperaturen in de wagen kan ventileren helpen het afkoelen te versnellen.
In de verwarmingsfunctie schakelt, met uitzondering van de functie ontwasemen, de aanjager pas op een hoger toerental over, als de koelvloeistof warm genoeg is.
Van de koelinstallatie kan condens druppelen en onder de wagen een waterplas vormen. Dit is normaal en geen teken van lekkage.
Interieurluchtfilter
Het interieurluchtfilter filtert bijvoorbeeld stof en pollen uit de lucht.
Sleutelherkenning
Automatische comfortairco: de aanjagerstand en de luchtverdeling worden automatisch opgeslagen en aan de gebruikte sleutel met radiografische afstandsbediening toegekend.
4-zone automatische comfortairco: de instellingen van de airconditioning worden automatisch opgeslagen en aan de gebruikte sleutel met radiografische afstandsbediening toegekend.
Milieuaanwijzing
  • Als u brandstof wilt besparen, schakelt u de koelfunctie uit door de A/C-toets in te drukken. Op deze wijze wordt ook de emissie van schadelijke stoffen verminderd.
  • Bij wagens met dieselmotor kunt u de koelvloeistofverwarmer in het infotainment uitschakelen.
Aanwijzing
  • De luchtinlaat voor de voorruit moet vrij van ijs, sneeuw of bladeren zijn, opdat verwarming en airconditioning optimaal kunnen functioneren.
  • Als u constateert dat bijvoorbeeld de stoel-* of achterruitverwarming niet verwarmt, krijgt deze van het energiemanagement tijdelijk minder energie of is deze uitgeschakeld. De systemen zijn weer beschikbaar zodra de energiehuishouding weer in evenwicht is.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.