Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Starten en rijden  Aanhangwagengebruik  Rijden met aanhangwagen
Bij het gebruik van aanbouwdelen en accessoires (bv. fietsdragersystemen) moet op enkele zaken worden gelet.
Het accessoire- of aanbouwdeel van kogelkop -1- mag niet meer dan 700 mm uitsteken.
Het maximaal toegestaan gewicht (draagsysteem inclusief belading) bedraagt maximaal 75 kg. Wanneer de afstand van het zwaartepunt van de belading ten opzichte van kogelkop -1- toeneemt, neemt het maximaal toegestane gewicht af.
Afstand
Totaalgewicht (inclusief draagsysteem)
-A- 300 mm
75 kg
-B- 600 mm
35 kg
Alleen fietsdragers waarop maximaal drie fietsen kunnen worden gemonteerd, zijn toegestaan.
Gebruik van aanbouwdelen en accessoires aan de trekhaak
Zorg ervoor dat aanbouwdelen en accessoires door de fabrikant van de aanbouwdelen voor het gebruik op de trekhaak zijn vrijgegeven. De trekhaak kan bij het gebruik van ongeschikte aanbouwdelen worden beschadigd. Beschadigingen kunnen in extreme gevallen leiden tot het breken van de trekhaak ATTENTIE!.
ATTENTIE!
  • Zorg ervoor dat aanbouwdelen en accessoires voor het gebruik op Audi's geschikt zijn en hiervoor zijn vrijgegeven.
  • Het gebruik van ongeschikte aanbouwdelen kan tot ernstige beschadigingen van de trekhaak leiden, die tot het breken van de trekhaak tijdens gebruik van aanhangwagens resp. aanbouwdelen leiden - gevaar voor ongevallen!
  • Geen hulpmiddelen of gereedschap gebruiken om de trekhaak naar buiten en naar binnen te zwenken. Hierdoor zou het vergrendelingsmechanisme kunnen worden beschadigd, zodat de veiligheid van de trekhaak niet meer is gegarandeerd - gevaar voor ongevallen!

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.