Gebruiksaanwijzing AUDI A6 V. 2014
Audi A6  Bestuurdershulpsystemen  Parkeerhulpsystemen  Parkeerhulp plus
Geldt voor wagens: met parkeerhulp plus/inparkeersysteem met omgevingsweergave
De parkeerhulp plus ondersteunt u akoestisch en optisch bij het inparkeren.
In de voor- en achterbumper zitten sensoren. Als deze een obstakel herkennen, wordt u met akoestische en optische signalen daarop gewezen.
De sensoren mogen niet door stickers, vuilaanslag of iets dergelijks worden afgedekt, omdat dit de werking van het systeem kan belemmeren. Aanwijzingen voor schoonmaken Link.
Het weergavegebied begint ongeveer bij:
-A-
1,20 m
-B-
0,90 m
-C-
1,60 m
-D-
0,90 m
-E-*
0,90 m 1)
Hoe dichter u een obstakel nadert, des te korter wordt de tijd tussen de akoestische signalen. Bij een afstand kleiner dan ca. 0,30 m klinkt een aanhoudende toon, bij -E-* bij een afstand kleiner dan ca. 0,20 m. Niet verder naar voren resp. naar achteren rijden ATTENTIE!, Voorzichtig!!
Als de afstand tot een obstakel constant blijft, wordt het volume van de afstandswaarschuwing na ca. vier seconden geleidelijk verlaagd (geldt niet voor de aanhoudende toon).
Aanwijzing
Gebied -E-* wordt in het voorbijrijden geregistreerd en geanalyseerd. Als u het contact inschakelt, het portier opent of als de wagen bepaalde tijd stilstaat, kan de omgeving in de tussentijd zijn veranderd. Daarom wordt gebied -E-* op het beeldscherm van het infotainment zwart weergegeven.
1) Geldt voor wagens met inparkeersysteem met omgevingsweergave

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.