Gebruiksaanwijzing AUDI Q5 2008
 Audi MMI   MMI-bedieningseenheid  Radio beluisteren
De radio kent vier ontvangstbereiken: FM, MW, LW en DAB* (digitale radio). In een zenderlijst worden de te ontvangen zenders weergegeven, welke direct gekozen kunnen worden. Vanzelfsprekend kunt u via de MMI-bedieningseenheid met één druk op de knop de volgende te ontvangen zender instellen of alle zenders enkele seconden afspelen (SCAN). U kunt uw favoriete zenders in een door u gewenste volgorde in een zenderlijst opslaan.
Ultrakortegolf (FM-ontvangstbereik)
De FM-zenderlijst (max. 63 zenders) wordt automatisch aangepast.
Midden- en lange golf (MW-/LW-ontvangstbereiken)
De MW- en de LW-zenderlijsten (max. 31 zenders) moeten handmatig worden aangepast Afb.3.
Bij het verlaten van het ontvangstgebied worden de zenders uit de zenderlijsten nog steeds weergegeven. De ontvangst is gestoord.
Digitale radio* (DAB-ontvangstbereik)
Bij „Digital Audio Broadcasting“ geeft de zenderlijst zgn. ensembles (max. 20) weer. Een ensemble dekt een zendergebied (bv. een stad of een regio) af en bevat verschillende radiozenders. Het frequentiebereik kan worden begrensd op regionale ensembles.
De zenderlijst (max. 150 primaire zenders en 40 secundaire zenders) wordt automatisch op de achtergrond aangepast.
Bij het verlaten van het ontvangstgebied worden niet meer te ontvangen ensembles of radiozenders met het symbool -1- Afb.2 aangeduid. Wanneer het ensemble of de radiozender weer wordt ontvangen, gaat het symbool uit.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.