Gebruiksaanwijzing AUDI Q5 2008
 Audi Q5   Bediening   Warm en koud  Automatische airco
De achterruitverwarming maakt de achterruit vrij van aanslag.
Toets indrukken om de achterruitverwarming in of uit te schakelen.
De achterruitverwarming werkt alleen bij draaiende motor. Als de verwarming van de achterruit is ingeschakeld, gaat in de toets een controlelampje branden.
De achterruitverwarming wordt afhankelijk van de buitentemperatuur na ca. 10 tot 20 minuten automatisch uitgeschakeld.
De achterruitverwarming kan continu worden ingeschakeld door de -toets langer dan 2 seconden in te drukken. Dit blijft opgeslagen totdat het contact wordt uitgeschakeld. Een ingeschakelde achterruitverwarming blijft eveneens nog 15 minuten nadat het contact is uitgeschakeld, opgeslagen.
Als de motor binnen deze 15 minuten opnieuw wordt gestart, wordt de achterruitverwarming afhankelijk van de buitentemperatuur gedurende ongeveer 10 tot 20 minuten ingeschakeld. Dit zorgt ervoor, dat bij een wagen die korte tijd staat geparkeerd de achterruitverwarming niet nog een keer handmatig hoeft te worden ingeschakeld.
Milieu
Zodra de achterruit is ontwasemd, de achterruitverwarming uitschakelen. Het verminderde stroomverbruik heeft een gunstige invloed op het brandstofverbruik.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.