Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Bestuurdersruimte Bestuurdersinformatiesyste...
Afbeelding 12Instrumentenpaneel: Tijd en datum
Afbeelding 12Instrumentenpaneel: Tijd en datum
Afbeelding 13Instrumentenpaneel: Verbruiksmeter
Afbeelding 13Instrumentenpaneel: Verbruiksmeter
In de boordcomputer kunt u achtereenvolgens de volgende informatie opvragen:
  • Tijd & datum link
  • Gemiddeld verbruik (l/100 km)
  • Overzicht van het ritgeheugen
  • Overzicht van het reisgeheugen
Het ritgeheugen verzamelt de ritinformatie vanaf het inschakelen tot aan het uitschakelen van het contact. Als de rit binnen 2 uur nadat het contact is uitgeschakeld, wordt voortgezet, worden de waarden die er nieuw zijn bijgekomen, bij de actuele ritinformatie meegerekend.
Het reisgeheugen wordt in tegenstelling tot het ritgeheugen niet automatisch gewist. Hierdoor kunt u de periode voor de analyse van uw ritinformatie zelf bepalen.
Brandstofverbruik
Het actuele brandstofverbruik kan in een staafdiagram worden weergegeven Afbeelding13. Tevens wordt het gemiddelde verbruik (l/100 km) uit het ritgeheugen weergegeven. Als de balk groen wordt, bespaart uw wagen brandstof door één van de volgende functies:
  • Recuperatie: wanneer de wagen decelereert of bergaf rijdt, kan elektrische energie in de accu worden opgeslagen. De balk beweegt richting .
  • Vrijloopmodus* link.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.