Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Starten en rij... Licht en zich... Binnenverlic...
Afbeelding 43Hemelbekleding: Binnenverlichting
Afbeelding 43Hemelbekleding: Binnenverlichting
-A- Binnenverlichting (automatisch)
Om de binnenverlichting automatisch te laten regelen, drukt u op de knop -A- Afbeelding43.
Als de led in de knop brandt, schakelt de binnenverlichting bij het ontgrendelen van de wagen, het openen van een portier of bij het uitschakelen van het contact automatisch in. De binnenverlichting gaat enkele seconden na het sluiten van de portieren, bij het vergrendelen van de wagen of het inschakelen van het contact uit. Bij geopend portier wordt de verlichting na enkele minuten uitgeschakeld.
-B- Binnenverlichting (handmatig)
Om de binnenverlichting in- en uit te schakelen, drukt u op knop -B-.
Voor wagens met lichtpakket* geldt: om de leeslampjes in te schakelen, hoeft de schakelaar niet meer te worden bediend. Een wisbeweging of kort aantippen van het licht is voldoende, om dit in resp. uit te schakelen. Houdt men bij het inschakelen de vinger op het leeslampje, dan kan dit tot een bepaalde grenswaarde worden gedimd.
Binnenverlichting
Als meeruitvoering zijn voor het interieur verschillende verlichtingsfuncties beschikbaar. Enkele functies kunnen in het infotainment worden ingesteld. In het infotainment de toets MENU > Wagen > linkerkeuzetoets > Wageninstellingen > Ambianceverlichting kiezen.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.