Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Bestuurdershul... Hulpsystemen Snelheidswaars...
Geldt voor wagens: met snelheidswaarschuwingssysteem
Het snelheidswaarschuwingssysteem helpt u om onder een bepaalde maximumsnelheid te blijven.
Het snelheidswaarschuwingssysteem geeft de bestuurder een waarschuwing, als een eerder opgeslagen maximumsnelheid wordt overschreden. Zodra de snelheid de opgeslagen waarde met ca. 3 km/h overschrijdt, klinkt er een waarschuwingstoon. Gelijktijdig verschijnt op het infotainmentscherm het controlelampje . Het controlelampje gaat uit, als de rijsnelheid weer onder de opgeslagen maximumsnelheid daalt.
Het opslaan van een waarschuwingsdrempel is aan te bevelen, als u aan een bepaalde maximumsnelheid wilt worden herinnerd. Bijvoorbeeld bij het rijden in een land met een snelheidsbeperking of bij gebruikmaking van winterbanden met een voorgeschreven maximumsnelheid.
Let op
  • Onafhankelijk van het snelheidswaarschuwingssysteem moet u met behulp van de snelheidsmeter erop letten dat u zich aan de wettelijk voorgeschreven maximumsnelheid houdt.
  • Het snelheidswaarschuwingssysteem waarschuwt u in uitvoeringen voor sommige landen bij een snelheid van 120 km/h. Deze waarschuwingsdrempel is af fabriek ingesteld.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.