Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Bestuurdershul... Parkeerhulpsy... Parkeerhu...
Geldt voor wagens: met parkeerhulp plus/inparkeersysteem
De parkeerhulp plus ondersteunt u akoestisch en optisch bij het inparkeren.
Afbeelding 105Principeafbeelding
Afbeelding 105Principeafbeelding
In de voor- en achterbumper zitten sensoren. Als deze een obstakel herkennen, wordt u met akoestische en optische signalen daarop gewezen.
De sensoren mogen niet door stickers, vuilaanslag of iets dergelijks worden afgedekt, omdat dit de werking van het systeem kan belemmeren. Aanwijzingen voor schoonmaken link.
Het weergavegebied begint ongeveer bij:
-A-
1,20 m
-B-
0,90 m
-C-
1,60 m
-D-
0,90 m
-E-*
0,90 m
Hoe dichter u een obstakel nadert, des te korter wordt de tijd tussen de akoestische signalen. Bij een afstand kleiner dan ca. 0,30 m klinkt een aanhoudende toon, bij -E-* bij een afstand kleiner dan ca. 0,20 m. Niet verder naar voren resp. naar achteren rijden , !
Als de afstand tot een obstakel constant blijft, wordt het volume van de afstandswaarschuwing na ca. vier seconden geleidelijk verlaagd (geldt niet voor de aanhoudende toon).
Let op
Gebied -E-* wordt in het voorbijrijden geregistreerd en geanalyseerd. Als u het contact inschakelt of als de wagen bepaalde tijd stilstaat of nadat een portier is geopend, zou de omgeving in de tussentijd veranderd kunnen zijn. Daarom wordt gebied -E-* op het infotainment zwart weergegeven.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.