Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Infotainment Navigatie Meer instellingen
Geldt voor wagens: met navigatiesysteem
De toets NAV/MAP zo vaak indrukken, dat het menu Reisdoel ingeven wordt weergegeven Afbeelding.
Rechterkeuzetoets > Navigatie-instellingen kiezen.
Afhankelijk van de gekozen functie kunnen de volgende instellingen worden gekozen:
Altijd alternatieve routes tonen
Bij ingeschakelde functie worden maximaal drie routevoorstellen op de kaart weergegeven link.
Tankstationaanwijzing
Wanneer de brandstofmeter onder de reservemarkering komt, verschijnt bij ingeschakelde functie een aanwijzing. Door de aanwijzing te bevestigen wordt een lijst met tankstations in de nabije omgeving weergegeven. Bij selectie van een tankstation wordt de routegeleiding vanaf de actuele wagenpositie berekend.
myAudi bijzondere reisdoelen wissen*
De reisdoelen die u vanaf uw myAudi-account in uw MMI heeft geïmporteerd, worden automatisch opgeslagen. U kunt afzonderlijk of allemaal tegelijk wissen.
Presentatiemodus
De Presentatiemodus helpt u een rit effectief te plannen en zonder wagenbeweging te rijden. U kunt handmatig een Startpunt kiezen, wanneer u bijvoorbeeld een route vanaf een andere positie dan uw huidige positie wilt laten berekenen. Om de routegeleiding te simuleren, start u de Presentatiemodus.
Ingavehulp
Bij ingeschakelde functie wordt u bij de reisdoelingave via de vrije zoekopdracht link extra ondersteund, doordat u lijstvermeldingen in de ingaveregel kunt overnemen. Af fabriek is de Ingavehulp ingeschakeld.

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.