Gebruiksaanwijzing AUDI TT
Audi TT Coupé Veiligheid Veilig rijden Basisinformatie
Wij adviseren u, om bepaalde functies van het infotainment, zoals de ingave van een reisdoel, alleen bij stilstaande wagen uit te voeren. Onderbreek altijd de bediening van het infotainment wanneer dit uw veiligheid en die van andere verkeersdeelnemers beïnvloedt.
ATTENTIE
  • Het huidige verkeer eist dat de verkeersdeelnemers steeds hun volle aandacht erbij hebben. Alle bestuurders zijn volledig verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid. Bedien daarom het infotainment alleen wanneer de verkeerssituatie dit werkelijk toelaat en alleen zo, dat u steeds de controle over uw wagen behoudt - gevaar voor ongevallen!
  • De volume-instellingen van de audiosystemen moet u zo kiezen, dat akoestische signalen van buitenaf, zoals de sirene van politie en brandweer, altijd goed hoorbaar zijn - gevaar voor ongevallen!
  • Neem de wettelijke bepalingen voor het bellen in motorvoertuigen in acht!

Alle afbeeldingen, logo's en teksten zijn eigendom van Audi ©. Deze website heeft geen relatie met het bedrijf Volkswagen - Audi Spanje of een van haar dochterondernemingen ter wereld. Meer informatie. Om contact op te nemen met de auteur van deze website, klik hier.