| 
 | 
			Bluetooth Message Access Profile özellikli mobil telefonlar için geçerlidir
Kullanılan mobil telefona bağlı olarak e-postaları MMI üzerinden alabilir ve gönderebilirsiniz. Sesli diyalog sistemi* ayrıca E-posta yazdırma olanağını da sunar.
Ön koşul: Bir mobil telefon, Bluetooth MAP (Message Access Profile) profili üzerinden MMI ile bağlı Link►. 
					Mobil telefonunuzun bu fonksiyonu destekleyip desteklemediğini mobil telefonun kullanım kılavuzundan öğrenebilirsiniz.
			
				Seçiniz: Tuş MENÜ 
				> Telefon > sol kumanda tuşu > E-posta (MyPhone)/E-posta (Ek telefon)*.
Yeni E-Posta yazma
		
			Yeni E-Posta yaz alanını seçin ve onaylayın.
						- Taslak kullanma: Listeden istediğiniz bir taslağı seçin ve onaylayın.
- Serbest metin formüle etme*: Taslak kullanma seçin ve onaylayın. MMI touch kumanda yüzeyi* veya harf heceleyici üzerinden bir metin girin.
- Bir ya da birden fazla alıcı girin.
- Gönder alanını seçin ve onaylayın.
Posta girişi
		
			Alınan tüm E-Postalar gösterilir.
Gönderildi
		
			Gönderilen tüm E-Postalar gösterilir.
Posta çıkışı
		
			Gönderilecek olan tüm E-Postalar gösterilir.
Taslaklar
		
			Henüz gönderilmemiş ve kaydedilmiş olan tüm E-Postalar gösterilir.
					ÖNEMLİ
		
			Daima notlara dikkat edin ►.
		
				Not
						- Desteklenen cep telefonları ile ilgili diğer bilgileri internette Homepage: www.audi.com/bluetooth adresinden veya bir Audi Yetkili Servisinden alabilirsiniz.
- E-Postaların alınmasını ve gönderilmesini sağlamak için, mobil telefonunuz üzerindeki E-Posta uygulaması (App) internet bağlantısının sürdürülmesi amacıyla, mobil telefonunuzu araç içindeki WiFi Hotspot* ile bağlayın. Başarılı bağlantıya rağmen E-posta girişi mevcut değilse, E-posta servis sağlayıcınıza veya mobil telefon operatörünüze başvurun.
